مقررات مربوط به منوی غذایی

مقررات مربوط به منوی غذایی

  • مصوب سال 1403

بهره برداران محترم جامعه مراکز پذیرایی جهت تایید منو غذایی می بایست نکات و دستور العمل های ذیل را مورد توجه قرار دهند:

  •  منو اولیه:

ابتدا فایل Word منو اولیه را از دفتر اداری جامعه مراکز پذیرایی دریافت و یا از روی کانال اطلاع رسانی واتس آپ جامعه دانلود نمایید.
 
کلیه اطلاعات مربوط به مجموعه را در قسمت بالای منو اولیه وارد نموده، سپس انواع غذا ها و نوشیدنی ها و رسپی کامل مواد تشکیل دهنده آنها (وزن مواد اصلی تشکیل دهنده مانند مواد پروتئینی، گوشت و نوع آن، مرغ و... و حجم لیوان نوشیدنی ها) قید شود. انواع سالاد، ماست، زیتون و نوشیدنی(آب معدنی، نوشابه، دوغ و...) که شرکتی هستند، در قیمت کلمه "نرخ مصوب" وارد شود. 
در صورتی که قبلاً منو تایید شده از جامعه داشته باشید بایستی قیمت های آن در ستون قیمت قبلی وارد شود، در ستون بعدی درصد تغییرات قیمت مشخص شود و در نهایت قیمت جدید را به ریال قید نمایید.

پس از تایپ، منو اولیه را 1 نسخه پرینت نموده، پایین تمام صفحات قسمت امضاء بهره بردار انجام شود و به دفتر جامعه جهت بررسی کارگروه کارشناسان منو تحویل نمایید.
 
نتیجه پس از بررسی به شما اطلاع رسانی خواهد شد.

  • منو اصلی:

پس از تایید منو اولیه، فایل منو اصلی مربوط به کاربری خود را از کانال اطلاع رسانی واتس آپ جامعه یا دفتر اداری جامعه دریافت و عیناً تمام مواردی که در منو اولیه اعلام شده بودند را در آن تایپ نموده و در 4 نسخه رنگی به دفتر جامعه جهت تایید نهایی تحویل نمایید.

پس از تایید معاونت گردشگری سازمان، جهت تحویل منو به بهره بردار محترم اطلاع رسانی خواهد شد و ایشان موظف است پس از دریافت منو تایید شده، آنرا در مجموعه خود در دسترس نگه دارد و در مواقع لازم ارائه کند.

 

نکته مهم: منو اولیه و منو اصلی هر دو بایستی در فرمتی که توسط جامعه مراکز پذیرایی کیش و معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش تعیین شده، تایپ و تحویل شود؛ لذا منو هایی با طرح و شکل منحصربفرد که بهره برداران محترم به مشتریان ارائه میدهند(فیزیکی یا اینترنتی) می‌بایست با منو های تایید شده تطابق کامل داشته باشند. لازم به ذکر است درصورت گزارش بازرسان نظارت مبنی بر عدم تطابق منو ارائه شده به مشتریان با منو تایید شده توسط جامعه و معاونت گردشگری سازمان، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

 

توضیحات در رابطه با کارگروه کارشناسان منو جامعه مراکز پذیرایی کیش: با تصویب هیئت مدیره و مدیرعامل محترم جامعه، کارگروهی متشکل از افراد حرفه ای و با تجربه در زمینه سرو انواع غذا ها و نوشیدنی ها که عضو جامعه می باشند تشکیل شده است؛ افراد حاضر در این کارگروه به شرایط جزیره کیش واقف بوده و ضمن بررسی منصفانه و دقیق، نظر خود را مبنی بر تایید یا رد منو اعلامی توسط بهره بردار محترم، اعلام خواهند کرد.

اطلاعیه ها

آشنایی با حقوق مشتری و عدم پرداخت مازاد بر مبالغ منو

روابط عمومی جامعه مراکز پذیرایی

انجام نظارت های دوره ای و تکمیل چک لیست های نظارتی

روابط عمومی جامعه مراکز پذیرایی

برگزاری کارگاه آموزشی پذیرایی و آداب میزداری بین المللی

روابط عمومی جامعه مراکز پذیرایی

مصوبه الزام مراکز به عدم اخذ هزینه مازاد بر مبالغ مشخص شده در منو

روابط عمومی جامعه مراکز پذیرایی